menu
zoek

Restaurants Rottevalle

1
Paviljoen de Leyen
NederlandsWe wilden opa en oma verrassen met een mooi feest! Na Corona eindelijk weer samen op een fantastische locatie. Wij, alle kinderen en kleinkinderen, een groep van 30 personen. En wat was het goed georganiseerd! Er werd volop meegedacht en vanuit een enorme gastvrijheid werden we bediend. Wat fijn dat we één aanspreekpunt hadden, een dame die alles tot in de puntjes verzorgde. Oog voor ieder detail, enthousiast, gedreven, een toppertje! We kunnen dus terug kijken op een prachtig feest, met een vijfsterren waardering qua service en locatie.
17-04-2022 -
Eet.nu: 6,8
https://www.deleyen.nl/ | Bildreed 3, Rottevalle | 05123411202
Herberg van Smallingerland
NederlandsOp Valentijnsdag van dit jaar hebben we dit restaurant ontdekt en ook het afgelopen kerstdiner was weer tongstrelend. Je kunt zien en proeven dat met veel plezier deze smaakvolle gerechten tot stand zijn gekomen. De bijbehorende wijnen zijn verrassend en heerlijk. Dit afgelopen jaar zijn we meerdere keren teruggekomen met vrienden en bekenden die allen heerlijk gegeten hebben en genoten hebben van de gastvrije ontvangst. We kennen dit restaurant nog geen jaar, maar voor ons gevoel lijkt het alsof we hier al jaren komen. We zullen in de toekomst zeker nog regelmatig met veel plezier een bezoek brengen aan De Herberg.
27-12-2011 -
Eet.nu: 4,6
https://www.herbergvansmallingerland.nl/ | Muldersplein 2, Rottevalle | 0512342064Meer restaurants in de omgeving van Rottevalle