menu
zoek

Restaurants Twijzel

1
Interieurcafe Pilat & Pilat
NederlandsHier nu een aantal keren gegeten en iedere keer weer ambachtelijk goed, zowel lunch als diner. Ook een erg fijne plek om lekker tot rust te komen en een drankje te doen. Het merendeel van de hapjes is zelfgemaakt en er wordt gewerkt met Friese streekproducten. Als je hier eenmaal geweest bent, kom je zeker terug! Ik in ieder geval wel..
11-12-2011 -
Eet.nu
http://www.interieurcafe.nl/ | Tsjerkebourren 40, Twijzel | 06-521777832
Wegrestaurant Twijzel
NederlandsDit is wel het merkwaardigste restaurant dat ik ken. Ik vroeg om de menukaart, en kort daarop verscheen een dame bij ons aan tafel die zei : "Ik ben de menukaart". Nu was de keuze gelukkig niet zo uitgebreid dat wij daar oeverloos naar moesten luisteren, en (op mijn advies) de meesten van ons kozen voor de aangeklede gehaktbal, hoewel de Twijzelburger toch ook aanlokkelijk in de oren klonk. De betreffende bal is onbehoorlijk lekker, en kent een formaat waar menigeen tegen aanhikt. Met 6 man geluncht, drankje erbij en net iets meer dan € 30, - kwijt! Als ik niet in de Librije eet kom ik weer hier!
18-09-2019 -
Eet.nu
Wedebourren 17, Twijzel | 0511543300

3
Interieurcafe ArtiSante
FusionKom hier nu voor de 2de keer, wederom heerlijk gegeten. Ik heb een dagschotel van het krijtbord genomen, namelijk scharretje in een heerlijke mandarijnen-saus, werkelijk een topper!! Nu is een scharretje al een heel moeilijk visje (is al gauw te-droog en wordt dan een futloos geheel), maar dit was, zoals ik al aangaf, overheerlijk. De smaken en de afstemming zijn werkelijk van culinaire hoogte. Dit geldt ook voor de supplementen. Over het nagerecht nog maar te zwijgen. Dit was zo verfijnd van smaak, dat ik dit 2x heb besteld. Nee, de omgeving van Dokkum tot Winsum Groningen mogen verrukt zijn om zo'n toprestaurant in de buurt te hebben. Dat ik hier snel weer een hapje kom eten spreekt voor zich, alléén ik hoop dat er dan nog wel een tafeltje vrij is? M.v.g. Bert
01-03-2014 -
Eet.nu
http://artisante.nl | Tsjerkebuorren 40, Twijzel | 0652177783Meer restaurants in de omgeving van Twijzel