menu
zoek

Restaurants Gorinchem

1
Wok restaurant Gorkum
ChineesWe hebben in dit restaurant gegeten met 9 volwassenen en 6 kinderen tussen 3 en 9 jaar. Het was erg leuk. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en we hebben allemaal heerlijk gegeten. Er was van alles en het smaakte erg goed. Het personeel was erg vriendelijk en de vuile borden werden snel opgehaald. Het is ons erg goed bevallen. Hartelijk dank voor de fijnen uurtjes.
14-05-2012 -
Eet.nu: 8,6
http://www.wokgorkum.nl | Nieuwstad 1, Gorinchem | 0183-664300
2
Asian Tapas
AziatischOp 11 september voor het eerst in mijn leven sushi gegeten. Op aanraden van vrienden met zo'n vieren hier gegeten en de kennismaking met iets nieuws is bepalend voor de rest en voor herhaling. Onze vrienden hadden ervaring met sushi en hebben ons hier perfect op voorbereid alsook de gastvrouw Carmen die ons heeft geholpen met tips en een goede uitleg over de ingrediƫnten en smaken alsook de keuze van waarmede te beginnen. We hebben genoten van onze eerste kennismaking met sushi mede ook door de zeer attente en vriendelijke eigenaresse met haar team van goedlachse dames die de sfeer perfect aanvoelden wij komen hier zeer zeker terug om de rest van de kaart te proberen. Zoveel keuze kun je niet in een keer proeven maar dat komt wel de volgende keer.
12-09-2018 -
Eet.nu: 8,6
http://www.asiantapas.nl/ | Blijenhoek 1, Gorinchem | 0183666886

3
Mandarijn-Gorinchem
AziatischHeerlijk eten met verse ingredienten. En dat proef je er echt aan af. Zijn hier nu regelmatig geweest en de kwaliteit is constant. Vooral het verrassingsmenu is een aanrader. Je kan aangeven wat je echt niet lekker vindt en daar wordt dan rekening mee gehouden. De bediening door de enthousiaste eigenaresse Linda is perfect.
23-05-2015 -
Eet.nu: 9,2
http://www.mandarijn-gorinchem.nl | Arkelstraat 61, Gorinchem | 0183767278

4
Ming & Ming
ChineesNette zaak. Men verkoopt een leuk concept waarin je in tweenhalf uur in 5 gangen 5 verschillende chinese tapa's per keer kunt eten. Wij kozen echter voor 'a la carte'. Porties waren niet erg groot; vooral de schaaltjes met rijst en bami waren bescheiden. Pekingeend en koe luh yuk kwamen beiden uit dezelfde frituur, aan de smaak te herleiden. Niet vies, ook niet erg verfijnd. Daar waar de prijs van het 'all you can eat' concept redelijk is, is a la carte best prijzig. Bediening was zeer vriendelijk.
24-05-2013 -
Eet.nu
http://www.restaurantmingming.nl/ | Kasteleinstraat 29, Gorinchem | 0183636251


Tips:
- Restaurant Stoute Karel
- Hotel Karel de StouteMeer restaurants in de omgeving van Gorinchem