menu
zoek

Restaurants Geesbrug

1
Gasterij Het Geeserveld
NederlandsGisteravond hier gegeten met onze 5 kinderen. Het eten was heerlijk en genoeg. 2 soorten soep (bospaddenstoelen en tomatensoep), verder diverse koud-en warm gerechten. Wat we wel misten was meer verse groente, er was alleen doperwten/worteltjes en bruine bonen schotel in het buffet. Wel kon je door de kok vers vis en vlees laten bereiden waar weer andere groente bij zat, top! De kinderen waren ook zeer tevreden, en dat zegt wat ons betreft genoeg! Ook het ijsbuffet was zeer compleet en heerlijk! Het is een niet een heel groot restaurant, een heel knus! De bediening was ook top. Een aanrader!
23-03-2014 -
Eet.nu: 6,4
http://www.gasterijhetgeeserveld.nl | Witte Menweg 4b, Geesbrug | 0 524 291 52
De Hooge Stoep
NederlandsOns meiden weekend doorgebracht op het park. Zaterdagavond hebben wij heerlijk gegeten bij De Hooge Stoep. Vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht. Na goede uitleg van de kaart/gerechten hebben wij onze keuze gemaakt. Bijzonder verrast door de heerlijkste, met zorg bereide gerechten. Tot en met het dessert! Aanbeveling, is in de directe nabijheid van de Beeldentuin te Gees.
27-09-2015 -
Eet.nu
http://www.restaurantdehoogestoep.nl | Witte Menweg 4b, Geesbrug | 0524223860Meer restaurants in de omgeving van Geesbrug