menu
zoek

Restaurants Landgraaf

1
Il Giardino
ItaliaansWij wonen sinds enkele maanden in Landgraaf en zijn nu voor de vierde keer hier komen eten, het bevalt uitstekend en zullen zeker hier nog vaker terug komen. Wat ons betreft mocht er in het achterste gedeelte links wel iets meer ruimte tussen de tafels komen. Gr. Marleen en Pierre Heinemans.
11-11-2017 -
Eet.nu: 6,1
https://www.pizzeria-il-giardino.nl/ | Hoofdstraat 29, Landgraaf | 0455314470
2
Eetcafé Karel
ItaliaansOok al meerdere keren laten bezorgen, laatste twee keer was het eten echter niet meer warm en drie kwartier moeten wachten. Als je bij Karel gaat eten is het steeds weer lekker en heeft ook een grote keuze. Laatste tijd is de bediening echter minder geworden, de jonge meiden hebben moeite met het opnemen van de bestellingen. Maar de vaste medewerkers die er al langer zijn (zoals de pizzabakker), zijn altijd weer vriendelijk en goed in hun werk. Door de slechte ervaring van de laatste twee keer bestellen gaat de score helaas iets omlaag.
09-11-2009 -
Eet.nu: 7,9
Karel Doormanstraat 21, Landgraaf | 045-5332356

3
Eufraat
ItaliaansZojuist onze tweede bestelling gedaan bij eufraat. We zitten hier op de camping en hebben wederom heerlijk genoten. Bestelling was perfect op tijd, en de pizza's waren heerlijk. Wat ons betreft zeker wel een aanrader.
01-08-2011 -
Eet.nu: 6,0
http://www.eufraat-landgraaf.nl/ | Burgemeester Gijsenstraat 2, Landgraaf | 0455332211

4
Pirandello
ItaliaansOnline gezocht naar een luxe, maar lekker restaurant in de buurt van ons hotel. We kwamen aan op een mooie locatie en maakten kennis met niet alleen pirandello, maar ook met het hotel en de andere eetgelegenheden. Het restaurant ziet er mooi uit, het eten is potverdorrie lekker, de lokale wijn was een lekkere verrassing (we zijn daarna nog naar het wijnhuis gegaan), de bediening was echt goed en de prijs kwaliteitverhouding is prima op orde! Kortom, een erg mooie beleving en de smaken van het eten zijn echt aan te raden! Top!!
07-06-2021 -
Eet.nu
http://www.chateauhotels.nl/ | Tunnelweg 99, Landgraaf |Meer restaurants in de omgeving van Landgraaf