menu
zoek

Restaurants Meppel

1
Ristorante Sardinia
ItaliaansGisteren zijn we hier wezen eten. Het was alweer enige tijd terug en de goede herinneringen van de vorige keer werden waargemaakt. Vooraf een soepje, zeer smaakvol, nog aan het bedenken hoe ik hem thuis zo lekker op smaak kan krijgen :) als hoofdgerecht een pizza, lekkere dunne bodem met verse ingrediƫnten. Wellicht wat aan de prijs, maar wel echt lekker! Na wilden we een toetje delen, direct werd voorgesteld om er twee bordjes bij te doen met twee lepeltjes. Nette service. Bediening was erg vriendelijk over het algemeen vlot. Tussen de gangen door zat wel enige tijd. Tafeltjes zitten her en der wel wat dicht op elkaar. We hadden naast ons een hond zitten, die zat zowat onder onze tafel. Gelukkig was die voor onze maaltijd vertrokken :) reserveren is trouwens wel een must.
24-09-2018 -
Eet.nu: 7,7
http://www.sardiniameppel.nl | Kerkplein 7, Meppel | 0522251219
2
Amigo
ItaliaansKom er heel vaak om lekker biftaki en souflaki met doner te eten. Het is heel smakelijk. Bediening is goed. Verzorging eveneens. Koffie van de zaak. Voor mij en mijn vrouw een echte aanrader.
29-12-2010 -
Eet.nu: 5,5
http://www.amigo-meppel.nl | Prinsenplein 21, Meppel | 0522243824

3
Italia
ItaliaansVanavond gegeten bij Italia in Meppel. Leuk restaurant, echte Italiaanse sfeer. Mooie sfeervolle inrichting. We hebben heerlijk gegeten. Het broodje vooraf was verrukkelijk! Pizza& Lamskoteletjes besteld deze waren beide erg lekker. Eigenaar was erg vriendelijk en de bediening was goed! Jammer dat er niet zoveel mensen waren, het is echt de moeite waard om hier eens te gaan eten. Enige puntje vonden wij de muziek, Italiaanse muziek of zo zou wel leuk zijn ipv radio.Verder vonden wij het zeker voor herhaling vatbaar.
19-04-2013 -
Eet.nu
http://www.italia-meppel.nl | Woldstraat 30, Meppel | 0522244405Meer restaurants in de omgeving van Meppel