menu
zoek

Restaurants De Mortel

1De Koperen Hoorn-Wokrestaurant
SnackbarsUitstekend restaurant! Komen er al jaren. Altijd plaats om te parkeren op eigen terrein. Uitstekend eten. Schoon en zuiver. Prijs is meer dan ok. Bediening is netjes. Eigenaar is een prima kerel.
09-03-2013 -
Eet.nu: 9,1
St.- Antoniusstraat 27, De Mortel | 0492361258
2De Wilg
MediterraneanVia kennissen zijn we bij de Wilg terecht gekomen. Het is ons uitstekend bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. We hadden een enthousiaste ober die gezorgd heeft dat de avond een echte beleving werd. De sfeer is gemoedelijk en er is voldoende privecy doordat de ronde tafels ruim opgesteld waren. We begonnen met een amuse en een goede huiswijn. Dat beloofde wat voor de avond. We hebben allemaal een driegangendiner genomen en alles was goed van smaak, prachtig gepresenteerd en ruim voldoende. Een van ons vroeg om kleinere porties om zo de 3 gangen ook mee te kunnen eten. Dat was geen probleem. We hebben een fantastische avond gehad en gaan daar zeker een keer terugkomen. De prijskwaliteitverhouding is goed. Wij zullen vrienden en kennissen dit restaurant van harte aanbevelen.
11-03-2019 -
Eet.nu: 9,6
http://www.restaurantdewilg.com | Sint Antoniusstraat 30, De Mortel | 0492330817Meer restaurants in de omgeving van De Mortel