menu
zoek

Restaurants Nederasselt

1
Burgers en Buitenlui
NederlandsOnlangs heb ik hier gegeten met een aantal familieleden, ondanks de grote groep hebben ze ons een aantal wijnen laten proeven, wat leuk! Naast de goede service hebben we ook echt heel lekker gegeten. We komen snel weer een keer terug en maken dan weer gebruik van de thuisbreng service!
18-12-2012 -
Eet.nu: 7,7
http://www.burgers-buitenlui.nl | Eindsestraat 7, Nederasselt | 024-62223662
Vesta
NederlandsToen ik 65 jaar werd kreeg ik van mijn kinderen een high tea kado voor alle gasten. Gezin, kleinkinderen, familie, vrienden en buren. De high tea stond dichtbij de openstaande deuren binnen klaar in buffetvorm. Mooi weer. Onder de dakvormige bomen op het royale terras voor elk een zitje naar wens. Aansluitend een diepe tuin. Te weten een groot grasveld, omzoomd door een hoge haag, waar de kinderen en kleinkinderen naar hartelust konden spelen. We hadden een schaduwplan ingeval het zou regenen. Ook binnen is er namelijk een speciale speelruimte voor kinderen. De openingstijd werd speciaal aangepast waardoor we van 13.00 u. tot 17.00 u. op zondag privé konden beschikken over alle ruimtes en faciliteiten. Luxe tot en met! Een topdag voor allen!
02-07-2017 -
Eet.nu: 8,4
http://www.restaurantvesta.nl | Eindsestraat 7, Nederasselt | 0246222366

3
Sauna & Beauty Oase
NederlandsHet drinken werd gisteren goed klaar gemaakt door de jongere dames en de heren, de oudere dames mogen nog wel eens een tap cursus en fris inschenk-cursus volgen (deze dames waren tegen de avond ook net meer in beeld). De middag salades waren perfect, ook zo de paprika soep en de mosterd soep. Het avondeten bestond bij ons uit baars met garnalen en een mix grill en het choco toetje. Dit was allemaal perfect in orde. De bediening was leuk, aardig en spontaan.
15-10-2016 -
Eet.nu
http://www.sauna-oase.nl/Culinair.html | Rijksweg 3, Nederasselt | 0246221718Meer restaurants in de omgeving van Nederasselt